Bok

Copyright @ All Rights Reserved

"Jag reser mig!!"

"Det var en kväll när vi satt i soffan och softade framför TV´n min sambo och jag. Plötsligt upplevde jag en smärta, kan inte beskriva den med ord. I ryggen mellan skulderbladen i höjd med hjärtat satt den och jag kunde inte sitta ner så jag ställde mig upp eller rättare sagt, jag tror jag studsade ur soffan. Vankade av och an, tårarna sprutade för det gjorde så ont och hur jag än gjorde (satt, stod, gick) så släppte den inte. Min sambo for upp och undrade vad jag höll på med när jag kastade mig i hans famn och skrek rakt ut för det gjorde så ont. Jag var övertygad om att jag skulle dö och var oerhört rädd"

"Som jag sa tidigare hade jag alltid några standardfraser som människor omkring mig märkligt nog gick på (tror jag)

Människorna jag tidigare nämnde som stod mig nära och som befann sig i min omgivning såg alla varningstecken och försökte gång på gång konfrontera mig för att få mig att förstå men jag slog bort det med dessa tre ursäkter som standard"

 

 

Varför väljer jag att ge ut den själv?

Såklart finns det en anledning till det. Ända sedan jag själv kom tillbaka från min tid som "utbränd" har jag velat hjälpa andra i samma situation. Då det finns flera vägar att gå har jag valt att skriva för det är något jag alltid gjort i olika utsträckning. Framöver kommer jag att ha med mig ett antal ex till mina föreläsningar när jag åker runt för att man ska få en chans att köpa den på plats. Tanken när jag skrev den var att väcka tankar, få upp ögonen på människor som ligger i riskzonen och ge hopp om en tid när den som drabbats kämpat sig tillbaka. Vägen kan vara både lång och krokig men det finns en tid när man ser ljuset igen och orkar leva med sig själv. Full av insikt och nya värderingar då det handlar om att bryta mönster och skaffa sig nya rutiner och värderingar i livet. Man kan inte fortsätta som innan utan måste ge sig ut och skaffa nya prioriteringar, lyssna på sin kropp och tänka på vad ”jag mår bra av”.

" och sen får vi se.

Länkar till förlaget och webbutiker:

Förlaget Vulkan

https://www.vulkan.se/

 

Jag reser mig!

Boken om min tid som utbränd